Новини

Новини

 11 жовтня 2018 р. о 14:00 в ЗОШ №54 відбудуться змагання з кульової стрільби з пневматичної гвинтівки серед учнівської молоді, присячені Дню міста Запоріжжя. Бажаю перемоги!

 5 грудня 2018 р. о 14:00 в ЗОШ №54 відбудуться змагання у віськово-спортивних вправах "Допризовник" присвячені Дню Збройних Сил України. Змагання відбудуться у таких видах:
  - перетягування канату;
  - підтягування на перекладині;
  - снарядження магазина АК патронами;
  - стрільба з пневматичної гвинтівки.
 Бажаю успіхів і перемоги!

 Серед учнів Щетиніна Д.М. є професійні спортсмени:
 - Сейфі Тимур - кадидат в майстри спорту з вільної боротьби, учасник і призер чемпіонату Європи з вільної боротьби, випусник 2018 р.; учасник команди "Допризовники".

  - Чуб Ярослав - кандидат в майстри спорту по боксу, чемпіон України серед юніорів, випусник 2018 р., учасник команди "Допризовник".

  - Меняйло Данило - кандидат в майстри спорту по боксу, неодноразовий чемпіон України, призер чемпіонату Європи в м. Бухарест 2017 р., учень 10-Б класу, учасник команди "Допризовник".


  - Якубовський Сергій та Пелих Владислав - учні 10-Б класу, неодноразові призери змагань чемпіонату області з боротьби дзюдо, мають І дорослий розряд з боротьби дзюдо, учні 10-Б класу, учасники "Допризовники".
Команда Запорізької гімназії №46 готується до змагань:






Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Про вчителя

Мій Олімп